UA / RU
Підтримати ZN.ua

Українські військові підтвердили ліквідацію російського генерала Кутузова

Початково про смерть окупанта в Миколаївці на Луганщині повідомив кремлівський пропагандист Олександр Сладков, який працює на ВДТРК.

В Управлінні стратегічних комунікацій Збройних сил підтвердили ліквідацію російського генерал-майора Романа Кутузова.

"Командувач 1 армійським корпусом (орків) динири генерал - майор Роман Кутузов офіційно денацифікований і демілітаризований", - йдеться в повідомленні українських військових.

Напередодні про смерть окупанта в Миколаївці на Луганщині повідомив кремлівський пропагандист Олександр Сладков, який працює на Всеросійську державну телерадіокомпанію (ВДТРК – ред.). В опозиційних виданнях РФ (зокрема, у медіа Медуза) деталізували, що генерал помер, "повівши в атаку" своїх підлеглих. Про Кутузова відомо небагато, але декілька років тому на офіційному сайті МО росії про нього йшлося як про тимчасового в.о. командувача 29-ї загальновійськової армії.

Нагадаємо, нещодавно Росія визнала ліквідацію високопоставленого російського льотчика з генеральським званням Канамата Боташева.

Наприкінці травня окупанти на Донеччині ледь не розстріляли генерала, який приїхав для придушення їхнього бунту.

А на початку минулого місяця до суду направили перший обвинувальний акт щодо російського військового з таким же ж званням, як у ліквідованого Кутузова.