UA / RU
Підтримати ZN.ua

Українські партизани в дії: АТЕШ проник на територію частини одного з десантно-штурмових полків РФ у Криму (карта)

Агент руху зібрав дані про особовий склад, техніку та озброєння.

© Атеш
© Атеш
© Атеш

Представники військового руху українців та кримських татар АТЕШ повідомляють, що їм вдалося проникнути на територію частини 56-го гвардійського десантно-штурмового полку Росії у тимчасово анексованому Криму. Вона знаходиться у Феодосії. 

"Наш агент зібрав дані про особовий склад частини, техніку та озброєння. Окремо варто відзначити гелікоптери МІ-8, що потрапили в кадри, які використовують для евакуації поранених", - повідомляє пресслужба руху на своєму Tg-каналі.

Там розповідають, що через інтенсивні бої полк зазнає великих втрат серед особового складу, у тому числі й під час погано організованих штурмів. Як наслідок, втрати командування поповнює ув'язненими, що сильно підриває дисципліну у підрозділі та викликає невдоволення командирів на місцях.

"Надалі більше працюватимемо з особовим складом цього підрозділу. Усю зібрану інформацію буде передано СОУ", - розповіли в АТЕШ. 

Читайте також: Партизани виявили склад ворожої техніки у Сакському районі в Криму

Нагадаємо, агентам АТЕШ вдалося завербувати російських військових у Курську з частини №11262. Наразі вони займаються розвідкою, після завершення якої обіцяють діяти  "цікавіше".