UA / RU
Підтримати ZN.ua

Українська авіація збила шість безпілотників і вертоліт ворога

ЗСУ продовжують успішну демілітаризацію російської армії.

Українські військові відбили ворожі атаки на Донеччині та продовжували завдавати ударів по складах і пунктах управління окупантів, повідомили у Генштабі.

Невдалими були наступи окупаційних військ у районах Яковлівки, Берестового, Бахмута, Бахмутського, Опитного, Красногорівки, Невельського, Первомайського, Мар’їнки, Побєди та Новосадового.

Протягом доби українська авіація завдала 30 ударів, підтверджено ураження 23 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також семи позицій зенітних ракетних комплексів противника. 

Підрозділи протиповітряної оборони «приземлили» шість безпілотників і вертоліт ворога.

Ракетні війська і артилерія за минулу добу уразили п’ять пунктів управління, сім районів скупчення живої сили і техніки ворога та три склади боєприпасів. У зону вогневого ураження потрапили позиції ворожої артилерії та інші важливі військові цілі.

Читайте також: Запаси ракет у Росії закінчуються? Відповідь Reality Check

Нагадаємо, найближчим часом НАТО планує поставити Україні сотні засобів для глушіння російських безпілотників, включно з ударними дронами іранського виробництва. За словами міністра оборони України Олексія Резнікова, українські військові навчилися успішно глушити іранські дрони та готови надати союзникам запчастини для вивчення.