UA / RU
Підтримати ZN.ua

Україна - в топ-8 найсильніших команд Європи: Зеленський підтримав збірну

Президент сподівається на кращий результат ЧС-2022.

Україна завершила футбольний турнір Євро-2020 в топ-8 найсильніших команд Європи. Про це повідомив президент Володимир Зеленський після програшу України в матчі з Англією.

За словами президента, жодна поразка не зламає України.

"Біль пройде, рани загояться, ми будемо досить сильні, щоб встати і йти далі! Ми шкодуємо, боляче, але нам не соромно! Україна завершує цей турнір в топ-8 найсильніших команд Європи. Ми отримали кращий результат, ніж Франція, Німеччина, Нідерланди, Португалія та багато інших. ми маємо прекрасну молоду команду, яка отримала найважливіший досвід і стала ще сильніше. Ми маємо прекрасний тренерський штаб, який став ще мудрішим. А значить, наші головні перемоги - попереду! Я вірю, що ми обов'язково проб'ємось на ЧС -2022 і попсуємо там нерви багатьом грандам світового футболу", - підтримав Зеленський нашу команду.

Читайте також: Футболісти збірної України за Євро-2020 отримають максимальні преміальні - Павелко

У суботу, 3 липня, в Римі відбувся матч 1/4 фіналу Євро-2020, в якому збірна України зустрічалася з Англією. Українські футболісти програли з рахунком 0:4. Таким чином, Україна завершила свої виступи на Євро-2020 на стадії чвертьфіналу. У півфіналах турніру зіграють Іспанія та Італія, а англійці зустрінуться з Данією.