UA / RU
Підтримати ZN.ua

Україна програла поточну фазу війни російській армії за темпами — Арестович

РФ вдалося накопичити резерви і зробити ситуацію на фронті вкрай важкою.

Україна програла поточну фазу війни російській армії за темпами. РФ раніше накопичила резерви, бо робила це дуже прискорено, використовуючи усі можливі засоби. Про це заявив радник голови ОП Олексій Арестович.

«Ми відстаємо, що робить ситуацію на фронті вкрай важкою. Через це можливе повернення російської армії на північ нашої країни та посилення тиску по лінії Херсон — Запоріжжя», — сказав Арестович.

Він заявив, що все це відбувається на фоні серйозного розколу в українському суспільстві, втоми від війни, масою претензій сторін одна до одної.

«Люди починають конкретно зриватися. Треба давати якісь пояснення… Ця стадія неминуча. Вона продовжуватиметься місяць, можливо півтора. Закінчиться вона тоді, коли прийде Західна допомога по ленд-лізу та іншими шляхами у тих кількостях, коли ми зможемо стабілізувати ситуацію», — заявив радник голови ОП.

Читайте також: Є лише один варіант примирення з Росією — Арестович

Раніше Президент України Володимир Зеленський попередив, що найближчі тижні протистояння російському вторгненню в Україну не будуть легкими. Але ми не маємо інших варіантів, окрім як продовжувати боротися.