UA / RU
Підтримати ZN.ua

Учасник боїв у ДАПі вимагає від Зеленського вибачень за жарти про Україну та оголосив голодування

Микола Воронін, ветеран АТО, вимагає від шоумена вибачитися за жарти про Україну, учасників Євромайдана, томос про автокефалію ПЦУ.

Ветеран антитерористичної операції на сході України, учасник боїв у Донецькому аеропорту, Микола Воронін оголосив голодування і висунув ряд вимог до кандидата у президенти України, шоумена Володимира Зеленського; сам Воронін розповів про це у відеозверненні, записаному в аеропорту "Бориспіль", де він голодує, і опублікованому на його сторінці в Facebook.

Зокрема, Воронін вимагає від Зеленського вибачитися за жарти про Україну, учасників евромайдана, томосі про автокефалію ПЦУ.

"Вимоги прості до пана Зеленського. Я хочу, щоб він вибачився перед народом України за свої жарти про актрису з німецьких порнофільмів. Я вважаю це ганьба якась, вибачився перед Кадировим, а перед українцями немає. Про термос, я хочу щоб він вибачився (томос про автокефалію Православної церкви України Зеленський в одному зі своїх номерів обізвав "термосом" – ред.) перед віруючими. Я хочу, щоб він вибачився перед Василем Голобородьком, ім'я якого вони вкрали для серіалу", – заявив Воронін.

Також Воронін вимагає від Зеленського здати аналізи на алко- та наркозалежність у незалежній лабораторії.

Як повідомлялося, 7 квітня Центральна виборча комісія оголосила офіційні результати першого туру виборів президента та призначила другий тур на 21 квітня.