UA / RU
Підтримати ZN.ua

У звільненій українськими військовими Катеринівці проживав терорист з позивним "Дохлий"

Його посвідчення солдати знайшли в одному з будинків села.

В селі Катеринівка Луганської області, яку нещодавно звільнили Збройні сили України, жив один з командирів бойовиків, що наразі утримуют Первомайськ, більше відомий під кличкою "Дохлий", повідомляє журналіст Андрій Цаплієнко у своєму Facebook.

"В одному з будинків жив командир бойовиків. Позивний "Дохлий". Чи живий зараз "Дохлий", достеменно невідомо. Посвідчення знайшли військові", - написав він.

Раніше в штабі антитерористичної операції повідомили, що ЗСУ тривалий час контролюють селище Катеринівка у Луганській області. "Населений пункт Катеринівка Луганської області, який розташований поблизу лінії розмежування, вже тривалий час підконтрольний Україні. Військовослужбовці Збройних сил України допомагають місцевому населенню у вирішенні нагальних питань та повернення до мирного життя", – сказано в повідомленні прес-центру штабу.

Також 31 січня українські військові просунулися вздовж лінії розмежування, поліпшивши своє тактичне становище, встановили контроль над селом Новоолександрівка у Луганській області, околиці якого з 2015 року були крайніми позиціями ЗСУ з одного боку і російських найманців з іншого.

У штабі АТО заявили, що заняття ЗСУ Новоолександрівки не є порушенням Мінських домовленостей, так як згідно з домовленостями, населений пункт і так знаходився в зоні відповідальності української армії.