UA / RU
Підтримати ZN.ua

У звільнених районах Київської області комендантська година триватиме дві доби

Такі обмеження вводять для того, щоб прибрати наслідки російської агресії – зачистити та розмінувати території.

Голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк заявив, що на території Броварського, Вишгородського та Бучанського районах Київської області, які  звільнені українськими захисниками від окупантів, запровадять посилену комендантську годину на дві доби.

"У населених пунктах Броварського, Вишгородського та Бучанського районів, що знаходилися під російською окупацією та були звільнені українськими силами оборони, комендантську годину посилено! На території цих міст та сіл обмеження діятимуть з 21:00 2 квітня до 06:00 5 квітня".

Павлюк наголосив, що у цей час категорично забороняється перебувати на вулицях населених пунктів та в інших громадських місцях, пересуватися транспортом та пішки.

Мешканці можуть виходити на вулицю тільки під час сигналу тривоги, щоб перейти в укриття.

Зазначається, що такі обмеження вводять для того, щоб прибрати наслідки російської агресії – зачистити та розмінувати території.

Павлюк закликав мешканців цих районів поки що утриматися від повернення додому.

На решті території Київської області комендантська година триватиме щоденно з 21:00 до 6:00.

Читайте також: Зі звільненого Ірпеня почали вивозити тіла загиблих від рук окупантів – волонтер

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що наші захисники звільнили від окупаційних військ вже майже 30 населених пунктів  по Київському та Чернігівському напрямках.