UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Житомирській області після візиту до ТЦК помер чоловік

Там повʼязали смерть зі вживанням алкоголю.

Фото ілюстративне.

Фото ілюстративне.

Житомирський обласний ТЦК та СП повідомив, що 29 травня у військовозобовʼязаного Сергія К. у 2 відділі Звягельського РТЦК стався епілептичний приступ. Йому викликали «швидку» та надали першу невідкладну медичну допомогу, проте 2 червня чоловік помер у лікарні, йдеться у повідомленні ТЦК у Facebook.

Читайте також: Працівники ТЦК намагалися наздогнати велосипедиста і заїхали в кювет

Зазначається, що чоловіка доставили до центру комплектування 28 травня для проходження військово-лікарської комісії (ВЛК). За словами пресслужби ТЦК, військовозобовʼязаний «декілька днів до цього зловживав алкоголем», через що стався епілептичний приступ. Слідчі кваліфікували подію як самокаліцтво, додає Житомирський обласний ТЦК та СП.

«Слідчі, які проводили експертизу, зазначили: жодного стороннього фізичного впливу на чоловіка не чинилося», - йдеться у повідомленні у Facebook.

Нагадаємо, раніше в ТЦК на Закарпатті помер чоловік, у якого до цього різко погіршилось самопочуття. Тоді оголосили про службову перевірку.

Також раніше у Дніпропетровському обласному ТЦК та СП повідомляли про смерть чоловіка в одному з центрів комплектування. Там зазначили, що його різке погіршення здоров’я супроводжувалось ознаками епілептичного приступу.