UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Запорізькій області росіяни пропонують жителям допомогу в обмін на «свідчення» проти України – ЦНС

Зокрема, жителям ТОТ пропонують допомогу як «постраждалим від української агресії».

Росіяни намагаються перекласти на Україну відповідальність за повномасштабне вторгнення в нашу країну 24 лютого 2022 року. І на окупованих територіях ворог пропонує гроші місцевим жителям за свідчення проти Української держави, передає Центр національного спротиву..

Зокрема, на тимчасово окупованих територіях Запорізької області окупаційна «адміністрація» обіцяє виплатити так звану допомогу «постраждалим від української агресії». Щоправда, аби отримати гроші, люди мають написати заяву на їх отримання. Остання ж, як зазначили в ЦНС, по факту є свідченням того, що нібито Україна напала на регіон й обстрілює мирне населення.

Читайте також: На окупованих територіях зростає невдоволення серед місцевого населення — ЦНС

«Тобто, на території, яка усім світом визнана Україною, росіяни розповідають про «українську агресію». Центр національного спротиву закликає ігнорувати ініціативи кремлівських посіпак й пам’ятати, що окупанти рідко дотримуються своїх же обіцянок», – додали в ЦНС.

Раніше повідомлялося, що росіяни продовжують поширювати пропаганду на тимчасово окупованих територіях. Зокрема, на Луганщині окупанти формують мережу лекторів, які просуватимуть російські наративи.