UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Запорізькій області окупанти викрали студента — Українська асоціація студентів

Загарбники прийшли до студента додому, сказавши, що заберуть на годину для допиту.

Російські загарбники викрали студента Артура Ярошевського – голову студентської ради Ногайського фахового коледжу ТДАТУ ім. Дмитра Моторного у Запорізькій області. Про це повідомили в Українській асоціації студентів (UAS).

«Вчора підло і по-звірськи було викрадено голову студентської ради Ногайського фахового коледжу ТДАТУ ім. Дмитра Моторного - Артура Ярошевського. Відбулося це на тимчасово окупованій території», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загарбники прийшли до студента додому, сказали, що заберуть на годину для допиту. Окупанти провели обшук і забрали цінні речі та техніку.

Наразі доля та поточне місцеперебування голови студентської ради невідоме.

«Це безпрецедентна історія, яку не можна ігнорувати. Простих закликів мало. Своєю чергою ми не обмежимося національним рівнем, про ці злочини знатиме вся Європа, зокрема країни, що входять до Європейського Союзу студентів», - наголосили в UAS.

Також про викрадення студента повідомляв телеграм-канал Запоріжжя. Інфо.

«У Приморську вчора в обід орки викрали 18-річного Артура Ярошевського, студента Ногайського коледжу та відвезли у невідомому напрямку», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: РФ хоче відкривати центри видачі своїх паспортів в окупованих містах Запорізької області

Раніше повідомлялося, що російські загарбники взяли в заручники 280 українців у Запорізькій області. Окупанти продовжують викрадати громадян України