UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Вуглегірську тривають бої, ситуація напружена - штаб АТО

Бойовики з БМ-21 "Град" обстріляли вісім населених пунктів.

Ніч на окупованих територіях Донбасу пройшла тривожно. Терористи продовжують обстрілювати позиції сил АТО і населені пункти

"Ситуація в Вуглегірську залишається напруженою, тривають бої", - повідомляє прес-центр АТО.

Бойовики використовують для обстрілу БМ-21 "Град". Зокрема, за минулу добу від РСЗВ постраждали такі населені пункти: Михайлівка (Донецький напрямок), Старий Айдар, Щастя, Трьохізбенка (Луганський напрямок), Троїцьке, Дебальцеве, Водяне і Піски (район Дебальцеве).

Також, з мінометів на Донецькому напрямку бойовики обстріляли Верхнє Торецьке і Богданівки, а також Петровське і Славне. З мінометів і артилерії терористи вели вогонь по населених пунктах Валуйське, Станиця Луганська, Старий Айдар, Трьохізбенка і Сокільники на Луганському напрямку, по Чорнухине, Гранітному і Редкодубу в районі Дебальцеве. На Луганському напрямку від протитанкових керованих ракет постраждали Старий Айдар, Щастя і Трьохізбенка.

"В районі Маріуполя знову активізувалися безпілотники супротивника, проте ніч в місті пройшла спокійно", - наголошується в повідомленні.

30 січня в ОБСЄ заявили про переміщення "неопізнаних" гаубиць, танків, БТР на окупованій частині Донбасу. Спостерігачі також зауважили російські бригади, що ремонтують високовольтні лінії.