UA / RU
Підтримати ZN.ua

У ЗСУ визначили кращий зенітний розрахунок: відео та фото з полігону

Кращі результати продемонстрували бійці оперативного командування «Південь».

© 28-й ОМБр/Facebook
© 28-й ОМБр/Facebook
© 28-й ОМБр/Facebook
© 28-й ОМБр/Facebook
© 28-й ОМБр/Facebook
© 28-й ОМБр/Facebook
© 28-й ОМБр/Facebook
© 28-й ОМБр/Facebook

У Сухопутних військах Збройних сил України відбувся конкурс на кращий розрахунок зенітних установок ЗУ-23-2. Змагання проходили на Рівненському військовому полігоні з 2 по 6 серпня, повідомив пресцентр 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу ЗСУ.

Бійці різних підрозділів демонстрували свої знання та навички, виконуючи теоретичні і практичні завдання. Військовослужбовці мали зібрати розібрану установку, привести її в похідне положення, причепити до автомобіля¸ виїхати на вогневий рубіж, а також виконати завдання зі стрільби з особистого автомата АК-74. Кульмінацією стало відбиття атаки умовного супротивника і ураження наземних і повітряних цілей вогнем з ЗУ-23-2.

Кращий результат за підсумками змагань - у бійців 28-ї ОМБр, які представляли оперативне командування «Південь». Друге і третє місця здобули представники ОК «Схід» і «Захід» відповідно. Переможців відзначили грамотами.

Читайте також: Екіпажі БМ-21 «Град» вправлялися в ураженні цілей в зоні ООС: фоторепортаж

Наприкінці травня в районі ООС відбувся конкурс на кращий зенітний розрахунок. Переможцем за підсумками змагань було визнано розрахунок 1-го десантно-штурмового батальйону однієї з бригад Десантно-штурмових військ Збройних сил України.