UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Вінниці маршрутка зіштовхнулася з авто. Багато людей травмовані, один з постраждалих у важкому стані

У поліції розповіли подробиці масштабної аварії.

У Вінниці, 27 червня, зіштовхнулися маршрутка «Богдан» та автомобіль ГАЗ, повідомили в Нацполіції області. Внаслідок ДТП постраждали 15 людей.

«Аварія сталася близько 10:00 поблизу перехрестя вулиць Немирівське шосе та Незалежності у м. Вінниця. За попередньою інформацією слідства, 67-річний водій автобуса «Богдан» допустив зіткнення з автомобілем ГАЗ, який знаходився біля правого краю дороги», – повідомили правоохоронці.

До медиків по допомогу звернулися 14 пасажирів автобуса. Травми дістав і 64-річний водій ГАЗу. За даними «Суспільного», один постраждали перебуває у важкому стані.

Читайте також: Сержант поліції п'яним сів за кермо. Як результат — загиблі та постраждалі підлітки

Кров водіїв перевірять за допомогою токсикологічної експертизи. Зразки вже відібрали.

Правоохоронці порушили справу за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі.

Раніше повідомлялося, що в Черкаській області на трасі «Стрий-Ізварино» внаслідок масштабної ДТП загинули чотири людини, шестеро людей отримали поранення. ДТП сталася поблизу села Бабанка за участю мікроавтобуса Volkswagen та вантажного автомобіля Renault.