UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Соломʼянському районі Києва сталася пожежа в ТРЦ: людей евакуювали

Рятувальники вивели з будівлі 200 осіб, троє звернулися до лікарів.

В одному з торговельно-розважальних центрів столиці сталося загоряння, проводиться евакуація людей, повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

"У Соломʼянському районі столиці відбувається евакуація людей з ТРЦ "Космополіт", де сталося загоряння", - написав мер.

За його попередньою інформацією, зайнялося на останньому поверсі чотириповерхової будівлі, в дитячій кімнаті. Як додали в ДСНС України, під час гасіння пожежі вже евакуйовано близько 200 осіб, евакуація триває, інформація уточнюється. На місці працює 13 одиниць пожежно-рятувальної техніки та понад 50 рятувальників.

Читайте також: Перші наслідки атаки дронів: у столиці палає уламок "шахеда", у Миколаєві також виникла пожежа

Згодом Кличко повідомив, що пожежу в ТРЦ "Космополіт" ліквідували. За його інформацією, до медиків звернулися троє постраждалих: жінка та чоловік, які там працюють, і восьмирічна дівчинка, яка перебувала в торговельному центрі. Всі - зі скаргами на отруєння продуктами горіння. Лікарі надали людям допомогу на місці. Від госпіталізації постраждалі відмовилися.

Як раніше повідомлялося, 8 січня в Хмельницькій області під час російської ракетної атаки противник завдав ударів по об’єктах інфраструктури області. На місці виникла пожежа, яку локалізували підрозділи ДСНС.