UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Слов'янську за місяць рятувальники виявили майже 10 тис. снарядів

Було знайдено 497 артилерійських снарядів, 592 мінометних міни, 385 бойових гранат і мін, 44 реактивні боєприпаси, а також 7796 інших вибухонебезпечних предметів.

У Слов'янську виявлено 9314 одиниць боєприпасів

Починаючи з 6 липня, працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій виявили та вилучили 9314 одиниць боєприпасів у Слов'янську та його околицях. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Зокрема було виявлено 497 артилерійських снаряди, 592 мінометних міни, 385 бойових гранат і мін, 44 реактивні боєприпаси, а також 7796 інших вибухонебезпечних предметів.

Також 4 серпня в одному з водоймищ було знайдено ПЗРК "Игла", а на автомобільній дорозі біля річки Сіверський Донець за населеним пунктом Пискунівка виявлено та вилучено чотири протитанкові міни ТМ-62.

Піротехніки також виявили і знищили три розтяжки з сигнальними ракетами.

Піротехнічні підрозділи продовжують працювати також і на території Луганської області. Так, у м. Кремінна було виявлено та вилучено 500 кг пороху. При обстеженні м. Сєвєродонецька, виявлено та знищено 25 т пороху і 25 мішків селітри. У Лисичанську піротехніки знешкодили 150 кг тротилу і 152 кг селітри.

Нагадаємо, в липні при розмінуванні транспортних комунікацій у Слов'янську сапери виявили 63 вибухові пристрої . !zn

Читайте також:

Терористи у Слов'янську готували теракти в школах на 1 вересня, - РНБО

МВС почало процедуру ексгумації масових поховань у Слов'янську

У Слов'янську виявлено склад боєприпасів з російськими документами