UA / RU
Підтримати ZN.ua

У штабі АТО розповіли про стан поранених мешканців Мар'їнки

Постраждалі від обстрілу терористів мають осколкові поранення стегон та знаходяться у стані середньої важкості.

Внаслідок обстрілу російсько-окупаційними військами Мар'їнки в ніч з 9 на 10 червня, поранення отримали 52-річний чоловік та 53-річна жінка. Їх госпіталізували до Курахівської лікарні, повідомила прес-служба штабу АТО.

"У чоловіка відкритий перелом гомілки, осколкові поранення стегна, травматичний шок другого ступеню. У жінки відкритий перелом стегна, осколкові поранення обох стегон. Обидва перебувають в стані середньої важкості", - розповіли офіцери української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню (СЦКК) .

За даними офіцерів, снаряд влучив у будинок по вулиці Жовтневій. Крім того, цієї ж ночі під вогнем бойовиків знову опинились житлові квартали Красногорівки.

"Наразі в даних населених пунктах працюють спостережні групи української сторони СЦКК. Інформація щодо інших постраждалих та руйнувань будівель уточнюється", - наголосили у штабі АТО.

Як повідомлялося раніше, ввечері 8 червня бойовики російсько-терористичних формувань відкрили вогонь по селищу Сартана під Маріуполем. Внаслідок обстрілу було пошкоджено газорозподільну станцію і низку інших об'єктів інфраструктури. Згоріли кілька автомобілів. Через обстріли постраждала також будівля і сім одиниць техніки місцевої агрофірми, зокрема, вантажівка-зерновоз. Кілька снарядів потрапили на територію місцевого кладовища.

Представники Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню (СЦКК) погодили введення "режиму тиші" в зоні АТО з 1 червня. При цьому спікер прес-центру штабу АТО Антон Миронович наголосив на необхідності виконання терористами ОРДЛО "всіх домовленостей про "режим тиші", які були досягнуті раніше".