UA / RU
Підтримати ZN.ua

У розвідці розслідування ФСБ щодо Кримського мосту назвали "нісенітницею"

А ФСБ та Слідчий комітет РФ - фейковими структурами. 

Сьогодні ФСБ опублікувала результати "розслідування" вибуху на Кримському мосту, звинувативши очільника ГУР МОУ Кирила Буданова в "організації теракту". У розвідці на це оперативно відреагували, назвавши "нісенітницею" і діяльність ФСБ, і роботу Слідчого комітету РФ. Про це "Суспільному" заявив представник пресслужби ГУР МО Андрій Юсов.

"Це фейкові структури, які обслуговують путінський режим, тому коментувати їхні чергові заяви ми точно не будемо. Дивно що ще ніякої візитки не знайшли в районі Кримського мосту", - сказав Юсов. 

Читайте також: Кримський міст не був причиною для масового ракетного обстрілу України — Білий дім

Нагадаємо, 8 жовтня на Кримському мосту, який з’єднує анексований півострів з Росією і фактично є символом цієї анексії, трапився вибух, внаслідок чого об'єкт сильно постраждав і зазнав часткових руйнувань. Основна версія РФ - нібито там вибухнула вантажівка, а від неї здетонували вагони-цистерни потяга, який проїжджав поруч.

Україна причетність до вибуху не коментує. Проте раніше офіційні особи допускали удари по мосту через Керченську протоку, оскільки Київ вважає російську інфраструктуру в окупованому Криму законною військовою ціллю.