UA / RU
Підтримати ZN.ua

У розвідці прокоментували інформацію про конфлікт Залужного та Зеленського

Там пояснюють, що РФ намагається дестабілізувати ситуацію в Україні, позаяк не може здобути успіху на полі бою. 

Представник ГУР МО Андрій Черняк розповів, що тему конфлікту між президентом Володимиром Зеленський та головнокомандувачем Валерієм Залужним розганяє Росія. В коментарі Liga.net він пояснив, що головна мета ворога - дестабілізація ситуації в нашій країні. 

Черняк наголосив, що російська сторона постійно намагається організувати в Україні внутрішні суперечки. А що стосується бойових дій, то це окупантам не вдається, на що вказує той факт, що РФ не реалізувала свої військові цілі. 

"Тому дестабілізують Україну, з будь-яких тем. Вкидають і роздмухують їх у суспільстві", — сказав Черняк.

Читайте також: Снайдер про статтю Залужного: Захід може виставити свої п'ять ферзів на сторону України в будь-який момент

Нагадаємо, нещодавно заступниця голови Комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безугла виступила з заявою, яка наробила галасу. Вона сказала, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний не зміг надати план задуму ведення війни на 2024 рік, через що й закликала його піти у відставку.Варто наголосити, що перу Безуглої належить достатньо яскравих заяв, однак, попри її нульову політичну вагу, вона нічого не пише випадково.