UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Рівному вирішили не забороняти проїзд у транспорті для невакцинованих

Натомість обмежать кількість пасажирів.

Влада Рівного вирішила не поспішати із запровадженням обмежень для поїздок у громадському транспорті для невакцинованих громадян, яке анонсували з 3 листопада. Як повідомив мер міста Олександр Третяк, сертифікати для проїзду в транспорті не будуть потрібні, натомість ухвалили рішення ввести обмеження щодо кількості пасажирів.

"Я категорично проти обмеження права проїзду для невакцинованих громадян. Вважаю, що ми не можемо встановлювати такі обмеження, ця заборона може спричинити повний колапс у місті. Тому поки мешканці Рівного пересуватимуться міським транспортом без пред'явлення COVID-сертифікатів. Приймаючи таке рішення, я розумію, що ми маємо забезпечити повну життєдіяльність міста, забезпечити повне функціонування всіх служб у місті, а також вільне пересування всіх городян у громадському транспорті міста”, - написав Третяк у Facebook.

Мер зазначив, що запасів кисню для хворих на коронавірус у лікарнях достатньо завдяки спорудженню генеруючої станції на базі центральної міськлікарні.

Читайте також: У Запоріжжі вводять обмеження на проїзд у громадському транспорті

Як повідомлялося, з 1 листопада Київ перевели до "червоної" зони. В силу набули обмеження на роботу громадського транспорту. Через нові обмеження багато жителів столиці пересіли на таксі.