UA / RU
Підтримати ZN.ua

У результаті обстрілів у Донбасі поранено військового – штаб

За даними розвідки, 26 червня було знищено одного та поранено двох окупантів.

Упродовж п'ятниці, 26 червня, бойовики в Донбасі дев'ять разів порушили режим припинення вогню, застосувавши  заборонені до розміщення на лінії зіткнення артилерійські системи калібру 122 мм, а також 120 мм та 82 мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Про це повідомили в штабі ООС в суботу, 27 червня.

Зазначається, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", агресор проявляв активність поблизу Кримського, Катеринівки, Новоолександрівки, Новозванівки та Хутору Вільний.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", біля населеного пункту Славне противник застосував міномети калібру 82 мм та ручні протитанкові гранатомети", - йдеться у зведенні штабу.

Внаслідок ворожих обстрілів отримав поранення один військовослужбовець ОС.

За даними розвідки, 26 червня було знищено одного та поранено двох окупантів.

Від початку доби, 27 червня, російсько-окупаційні війська два рази порушили режим припинення вогню, зокрема і з озброєння забороненого до використання. Обстрілів зазнали околиці Авдіївки  та Водяного.

Читайте також: Формат переговорів з Росією неефективний - представник Донбасу в ТКГ

Раніше представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький заявив, що стратегічні командно-штабні навчання Збройних сил РФ "Кавказ-2020", активна фаза яких відбудеться в кінці вересня, підвищують загрозу відновлення Росією широкомасштабних бойових дій проти України.