UA / RU
Підтримати ZN.ua

У "Резерв+" скоро з'являться функції відстрочки та рекрутингу – Міноборони

Катерина Черногоренко також показала, як буде відбуватися оформлення "бронювання" від мобілізації у "Резерв+".

У мобільному застосунку "Резерв+" уже невдовзі з'являться нові функції. Анонсовано запуск оформлення відстрочки та рекрутингу онлайн, повідомила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко у Facebook.

“Ми зробили найкращий сервіс для взаємодії військовозобовʼязаних і держави. І скоро запустимо відстрочки та онлайн – рекрутинг. Головне, це ніколи не здаватись і вірити в свій продукт”, – розповіла заступниця міністра.

Катерина Черногоренко показала скриншот, як буде відбуватися оформлення "бронювання" від мобілізації  у "Резерв+".

Раніше Черногоренко повідомляла, що в Україні зроблять формат повісток, що міститимуть QR-код. Їх запровадять найближчим часом, наразі ж тестується функціональність. Повістки міститимуть QR-код, який можна буде сканувати через додаток "Резерв+". Код міститиме інформацію про чинність повістки, її дату та номер, ТЦК, що видав документ та ім’я особи, що його підписала. 

Нагадаємо, голова "Укрпошти" Ігор Смілянський розповів деталі про повістки, які відправлятимуть військовозобовʼязаним поштою. За його словами, документ має вигляд звичайного рекомендованого листа, який одержувач отримує під підпис.