UA / RU
Підтримати ZN.ua

У поліції уточнили обставини загибелі зацепера в київському метрополітені

Столична поліція розслідує смерть зацепера як самогубство.

Нацполіція міста Києва встановила особу зацепера, який загинув у понеділок, 28 вересня, в результаті попадання під потяг метрополітену. Ним виявився 29-річний житель Ужгорода. Столична поліція розслідує його смерть як самогубство, повідомила пресслужба поліції.

"Інцидент стався між станціями метро «Видубичі» і «Славутич». За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Вчора ввечері до чергової частини управління поліції в метрополітені звернувся чоловік і повідомив, що під час руху вагона з даху впав невідомий чоловік. На місце події оперативний черговий направив слідчо-оперативну групу та лікарів", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що при огляді місця події правоохоронці знайшли рюкзак з особистими речами та документами загиблого.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією - самогубство. У той же час слідчі не виключають інші версії смерті чоловіка.

Читайте також: У Києві закрили станції метро "Хрещатик" і "Площа Льва Толстого" через повідомлення про мінування

Напередодні повідомлялося, що ввечері в понеділок, 28 вересня, рух на «зеленій» гілці столичного метро обмежили через те, що під потяг потрапила людина. Так званий зацепер намагався проїхатися на потязі зовні вагона.