UA / RU
Підтримати ZN.ua

У поліції озвучили основну версію замаху на заступника голови Одеської облради Радковського

За словами Аброськіна, затриманих за підозрою в замаху на Радковського вилучили "значну кількість зброї.

Слідство розглядає конфлікт на грунті бізнесу в якості основної версії замаху на заступника голови Одеської обласної ради Олега Радковського, повідомив заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

"Вчора двом підозрюваним у вбивстві судом обрано запобіжний захід – утримання під вартою. Вже можна сказати, що замах на вбивство було скоєно виключно з бізнес-інтересів", - написав Аброськін на своїй сторінці в Facebook у неділю, 15 жовтня.

За його словами, у підозрюваних вилучили автомобіль, зброю, з якої стріляли в Радковського, а також "різні речі, якими користувалися злочинці при вчиненні інших злочинів".

"Кількість вилученої зброї досить значна, і зараз встановлюється її походження", - додав заступник голови НПУ.

Нагадаємо, 14 жовтня суд заарештував двох підозрюваних у замаху на заступника голови Одеської облради Олега Радковського.

Читайте також: У поліції повідомили подробиці замаху на заступника голови Одеської облради Радковського

Як повідомлялося, ввечері 4 жовтня у центрі Одеси невідомі поранили з дрібнокаліберної гвинтівки першого заступника Одеської обласної ради Олега Радковського. У поліції журналістам видання "Думська" повідомили про те, що депутат отримав вогнепальні поранення в руку, ногу, поперек.

Олег Радковський очолює одеську обласну організацію ВО "Батьківщина". У 2001-2005 був членом "Морської партії" Сергія Ківалова.

З 2002 року регулярно обирався депутатом міської та обласної рад.

Обирався у Верховну Раду VI і VII скликань від "Блоку Юлії Тимошенко", був членом парламентського комітету з питань транспорту і зв'язку.

З 1991 очолює українсько-американське підприємство "Берег-Сервіс", яке займається будівельним та рекламним бізнесом, торгівлею продуктами харчування та медикаментами.