UA / RU
Підтримати ZN.ua

У педагогів столичної школи виявлено COVID-19: вжито необхідних заходів

Коронавірус виявили у двох педагогів, які були в контакті з педколективом закладу.

Сьогодні, 1 вересня, повідомляється, що процес навчання в київському навчально-виховному комплексі № 240 "Соціум" буде організований в дистанційному режимі.

Про це повідомили в Департаменті освіти і науки КМДА.

"31 серпня 2020 року в Департамент освіти і науки надійшло повідомлення про підтвердження випадків захворювання коронавирусной інфекцією у двох педагогів НВК № 240 "Соціум", які перебували в контакті з 21 працівником школи. Ще в одного педагога - ознаки гострої респіраторної інфекції і підвищена температура", - підкреслили в Департаменті.

Читайте також: В Україні відзначають День знань

День знань планується в НВК в форматі онлайн-класних годин, а дистанційне навчання почнеться відповідно до розкладу уроків p 2 вересня.

В Україні за останню добу зареєстровано 2 088 нових випадків зараження коронавірусом, загальна їхня кількість досягла 123 303.

У Києві за минулу добу підтверджено 176 нових випадків COVID-19.

В цьому році, в зв'язку з пандемією коронавируса, початок нового навчального року буде без традиційного свята першого дзвоника. Крім того, першого вересня відкрили свої двері навчальні заклади тих регіонів, які віднесені до "зеленої", "жовтої" та "помаранчевої" зонам епідемічної небезпеки.

У районах "червоної" зони навчання буде проходити дистанційно.

Нагадаємо, масові спалахи коронавірусу трапляються в Україні внаслідок проведення масових заходів, не пов'язаних з виробничими процесами, сказав головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Про мінливої пунктуації державної політики по дітях в матеріалі Алли Котляр "Закривати інтернати не можна залишити".