UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Печерському районному суді Києва зафіксували спалах COVID-19

Суд продовжує працювати в штатному розкладі.

У співробітників Печерського районного суду виявили коронавірус. Зараз проводиться тестування на COVID-19 всіх контактних осіб та вирішується питання про проведення дезинфікуючих і профілактичних заходів, повідомили в прес-службі суду.

Наголошується, що заклад продовжує працювати в штатному режимі для забезпечення доступу кожного громадянина до правосуддя.

"З метою забезпечення безпеки відвідувачів і працівників Печерського районного суду Києва від поширення хвороби і масового поширення вірусної інфекції, просимо утриматися від участі в судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашого обов'язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень", - відзначили в суді.

Читайте також: На Дніпропетровщині коронавірусом захворіли п'ятнадцять священнослужителів: проводиться епідеміологічне розслідування

Нагадаємо, в неділю, в одному з гуртожитків Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» зафіксований спалах коронавирусной хвороби. За добу серед курсантів Інституту спецзв'язку та захисту інформації виявили 48 нових випадків.