UA / RU
Підтримати ZN.ua

У ОРЛО безпідставно заарештовують громадян з вилученням цінного майна – розвідка

"Правоохоронці ЛНР" та ФСБ обшукують житло місцевого населення.

За останні два тижні на окупованій території Луганської області під час "профілактичних заходів, спрямованих на протидію тероризму" відзначені численні випадки порушення прав місцевих жителів, повідомляють в ГУ розвідки Міноборони на своїй сторінці в Facebook.

За інформацією розвідників, під виглядом обшуків житлових приміщень, які проводять "правоохоронці ЛНР" у взаємодії з ФСБ, здійснюються безпідставні арешти громадян. Крім того, вилучаються цінні "речові докази" - валютні заощадження, ювелірні вироби та документи на право власності.

В ГУР також повідомили про те, що командування російсько-окупаційних військ збільшило грошове забезпечення рядового складу 1 АК (Донецьк) на дві тисячі рублів.

"Таким чином, противник намагається вирішити проблему комплектування підрозділів за рахунок місцевого населення і російських найманців, а також зменшити кількість дезертирів", - зазначили в розвідці.

Раніше повідомлялося про те, що четверо військовослужбовців 5 окремої мотострілкової бригади (Макіївка) 1 АК ЗС РФ у стані сильного алкогольного сп'яніння відкрили стрілянину в місті Макіївка Донецької області.