UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Ніжині керівник райуправління поліції збив автомобілем військового: ДБР відкрило провадження

За попередніми даними, водій був тверезий.

© Державне бюро розслідувань
© Державне бюро розслідувань
© Державне бюро розслідувань
© Державне бюро розслідувань
© Державне бюро розслідувань
© Державне бюро розслідувань

У п'ятницю, 27 вересня, у середмісті Ніжина один з керівників райуправління поліції наїхав на військового. Чоловік загинув на місці, повідомляє Державного бюро розслідувань.

Зазначається, що один з керівників Ніжинського райуправління поліції перебував за кермом службового автомобіля. Він рухався до одного з перехресть Ніжина. 

“Раптово на проїжджу частину вибіг чоловік. Уникнути зіткнення не вдалося, від отриманих травм військовослужбовець помер на місці. За попередніми даними, водій був тверезий”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: ДБР знало про плани Дмитрука щодо втечі

За фактом смерті військовослужбовця у ДТП працівники ДБР відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

Нагадаємо, ДБР направило до суду обвинувальний акт щодо столичного прокурора, який вилучив у підприємця 4 млн 242 тисячі у різній валюті в гривневому еквіваленті. Проте він не передав кошти на належне зберігання, а забрав їх собі, після чого перестав ходити на роботу. Його звинувачують у зловживанні службовим становищем при заволодінні чужим майном (ч. 5 ст. 191 КК України).