UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Нацгвардії спростували інформацію про те, що солдати в Донецьку склали зброю

На території санаторію "Шахтарські зорі" в Будьонівському районі міста Донецька військовослужбовці Національної гвардії не проживають.

Інформація про те, що в Донецьку збройні активісти штурмують санаторій, де живуть військовослужбовці Національної гвардії України, і про те, що солдати склали зброю, не відповідає дійсності, повідомляє група зв'язків з громадськістю та ЗМІ Східного територіального командування Нацгвардії.

"На території санаторію "Шахтарські зорі" в Будьонівському районі міста Донецька військовослужбовці Національної гвардії не проживають. Настійно просимо представників ЗМІ перевіряти інформацію в офіційних джерелах", - йдеться в повідомленні, опублікованому на офіційному сайті Нацгвардії.

Як повідомлялося, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що в Будьонівському районі Донецька більше сотні озброєних людей, які приїхали на "Камаз", взяли штурмом санаторій "Шахтарські зорі", де нібито проживають 120 солдатів внутрішніх військ, після чого солдати нібито здали зброю, сіли в автобуси і поїхали. !zn

Читайте також:

В Маріуполі в ході АТО знищено близько 20 терористів

Терористи в Маріуполі знущаються над тілами загиблих

Маріуполь зайшов добровольчий батальйон з Дніпропетровська

Донецькі сепаратисти пообіцяли після "референдуму" скласти зброю