UA / RU
Підтримати ZN.ua

У МВС не знають, де шукати викрадачів Булатова

Слідство за фактом викрадення екс-міністра молоді і спорту, учасника Автомайдану Дмитра Булатова заходить у глухий кут.

МВС України розслідувало факти викрадення Вербицького і Луценка та знайшло підозрюваних у цій справі. Попереднє розслідування показало причетність до викрадення Олександра Медведя і Віктора Тындюка. Проти них висунуті звинувачення та матеріали направлені в Бориспільський районний суд.

Викрадення ж Дмитра Булатова поки не розслідувано і ніяких зачіпок у цій справі немає. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на спільному засіданні Комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

За словами Авакова, слідство вже давно розглядає п'ять версій викрадення Булатова, але поки жодна з них не дала ніякого результату. У правоохоронців є показання свідків з числа оточення екс-міністра, є аналіз січневих подій і результати судово-медичної експертизи, переданої Мін'юстом Литви в лютому. "Робота з пошуку викрадачів триває", - заявив Арсен Аваков.

Читайте також: В Мінфіні пропонують заощадити на скасуванні стипендій та закритті сільських шкіл

Міністерство внутрішніх справ планує до кінця 2015 року скоротити до 28 тисяч правоохоронців, яких зараз налічується майже 178 тисяч.