UA / RU
Підтримати ZN.ua

У мобільному застосунку «Резерв+» відбулися оновлення: що змінилося

Тепер у застосунку з'явилося декілька додаткових функцій.

В Україні триває загальна мобілізація та воєнний стан, що введені через повномасштабну військову агресію Росії. В цей період призову підлягають військовозобов'язані чоловіки від 18 до 60 років, які отримують повістки. Навесні Україні запрацював мобільний застосунок «Резерв+», де військовозобов'язані можуть оновити свої дані. Видання «РБК-Україна» розповіло, що змінилося у застосунку «Резерв+» після оновлення.

Читайте також: Кабмін пропонує 17-річним ставати на облік через «Резерв+»

«Резерв+»: що змінилося у новій версії

Так, у новій версії застосунку бронювання тепер відображатиметься, як окремий вид відстрочки (згідно з чинними законами).

Також з'явилася нова функція оновлення бази неактивних електронних військово-облікових документів при скануванні QR кодів. У застосунку додано можливість перевірити дійсність повістки через QR-код.

Слід зазначити, що нова версія застосунку «Резерв+» доступна для користувачів iOS. На Android оновлення вийде найближчим часом.

Раніше Адвокат Андрій Карпенко розповів, як діяти, якщо наказ щодо бронювання був відправлений у ТЦК та СП листом, але у додатку «Резерв+» інформація не з’явилася.

Нагадаємо, що Кабмін визначив, яким чином надсилатимуть повістки тим особам, які не оновлять свої дані у двомісячний строк.