UA / RU
Підтримати ZN.ua

У міліції вважають напад на нардепа і його адвоката хуліганством

Андрію Іллєнку діагностують струс мозку і перелом щелепи, його адвокату Сидору Кизину зашили рвану рану щоки. Столична міліція відкрила кримінальне провадження за статтею "хуліганство".

Столична міліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття нардепа-свободівця Андрія Іллєнка. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в місті Києві.

Кримінальне провадження відкрито за ст.296 (хуліганство ) КК України. Потерпілий направлений для зняття побоїв на судово-медичну експертизу.

Як повідомив лідер "Свободи" Олег Тягнибок, "Сидору Кизину у 17-й лікарні у відділенні політравми зашили рвану рану на правій щоці (5см), а Андрію Іллєнко діагностують струс мозку, численні забої".

У Києві побили депутата-свободівця Іллєнка та його адвоката

Раніше в МВС повідомили, що перевіряють обставини нападу і побиття групою невідомих депутата Верховної Ради Андрія Іллєнка та його адвоката Сидора Кізіна. "Інформація про інцидент внесена в Єдиний облік пригод Шевченківського району... на місці події працює оперативна група.. Постраждалих опитує особисто начальник найближчого територіального відділення міліції", - повідомила начальник прес-служби ГУ МВС Києва Ольга Білик.

Правоохоронці заперечують, що напад стався безпосередньо біля будівлі райвідділу міліції на вулиці Прорізній.

"Напад було не біля входу у відділення міліції... так як там є відеокамери, і співробітники міліції, якщо б бачили пригода, неодмінно б вийшли і допомогли б... напад стався, коли Іллєнко вже спускався вниз по Прорізній", - сказала Білик.

За її словами, співробітники міліції в найкоротші терміни прибули на місце події.

Як відомо, 3 січня у центрі Києва невідомі побили народного депутата з фракції "Свобода" Андрія Іллєнка та його адвоката. У Свободі повідомили, що у Іллєнко підозрюють перелом щелепи і струс мозку , у Кізіна розсічене особа. !zn

Читайте також:

"Батьківщина" після побиття Іллєнко зажадала міжнародних санкцій до Захарченка

Місія США в ОБСЄ: Побиття Чорновол схоже на помсту Евромайдану

Лікарі перевели Чорновол з реанімації в звичайну палату