UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Миколаєві чотири дрони-камікадзе влучили у навчальний заклад

На щастя, постраждалих немає.

Війська РФ вночі у четвер, 20 жовтня, атакували Миколаїв іранськими дронами-камікадзе  Shahed-136, заявив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич.

"Сьогодні вночі російські терористи атакували Миколаїв ударними безпілотниками-камікадзе Shahed-136. За даними військової адміністрації, чотири дрони поцілили в один з навчальних закладів міста. Ще один безпілотник впав на закриту приватну територію. Також внаслідок цього виникли дві пожежі на відкритих територіях, які були оперативно ліквідовані", - наголосив Сєнкевич у Telegram.  

На щастя, постраждалих немає.

Цієї ночі росіяни з допомогою дронів-камікадзе кілька годин атакували Миколаївську область. Пресслужба повітряних сил повідомляє, що захисникам вдалося збити 14 безпілотників Shahed-136. 

Читайте також: США готові запровадити санкції проти Ірану за передачу Росії дронів-камікадзе

Нагадаємо, 17 жовтня МЗС України офіційно звинуватило Іран у співучасті в злочинах Росії проти нашої країни. У заяві наголошується, що РФ продовжує використовувати бойові безпілотники іранського виробництва для терористичних актів проти цивільного населення та критичної інфраструктури. Тож Україна вимагає введення санкцій проти Ірану.