UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Львові через витік газу стався вибух у багатоповерхівці

Постраждалого чоловіка госпіталізували 

В одній з багатоповерхівок Львову стався вибух, причиною якого називають витік газу. Внаслідок інциденту постраждав один чоловік, повідомляє пресслужба Нацполіції. 

"Внаслідок події травмований 23-річний мешканець квартири. Як попередньо встановили правоохоронці, причиною вибуху міг стати витік газу", - йдеться в повідомленні поліції. 

Після інциденту чоловіка госпіталізували. 

У квартирі, де стався вибух, були пошкоджені вікна, вхідні двері та балкон.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від однієї тисячі до чотирьох тисяч двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Поліцейські розслідують обставини вибуху у львівській багатоповерхівці Внаслідок події травмований 23-річний мешканець...

Опубликовано Поліція Львівської області Понедельник, 5 октября 2020 г.

Читайте також: Зруйнований вибухом будинок на Позняках знесуть за 15 мільйонів

Нагадаємо, вранці 21 червня в десятиповерховому будинку на вулиці Соломії Крушельницької 1/5 в Дарницькому районі Києва стався вибух, який зруйнував перекриття з четвертого по восьмий поверхи. Слідство розглядає вибух побутового газу як основну версію.

Київрада виділила 20 млн гривень на ремонт і облаштування нових квартир мешканцям будинку на Позняках.