UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Львові через неправдиве повідомлення про мінування вокзалу евакуювали близько 800 осіб

Будівлю й прилеглу територію обстежили і вибухонебезпечних предметів не виявили.

У Львові після повідомлення аноніма про замінування вокзалу евакуювали близько 800 осіб персоналу та пасажирів. Як йдеться у повідомленні львівської поліції в Facebook, після відповідної інформації на вокзалі працювали експерти-вибухотехніки, кінолог, слідчо-оперативна група та інші служби.

Наголошується, що будівлю вокзалу та прилеглу до нього територію ретельно обстежили і вибухонебезпечних предметів не виявили.

На даний момент встановлюють особу людини, яка повідомила про хибне мінування. Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження, повідомили в поліції.

Раніше в поліції Львівської області розповіли про те, що на електронну пошту Гарячої лінії надійшло повідомлення про замінування 10 будівель готелів та фітнес-клубів. Крім експертів-вибухотехніків будівлі перевіряли кінологи, слідчо-оперативні групи, а також працівники інших служб. Вони не виявили жодних підозрілих або вибухонебезпечних предметів. Загалом для перевірки будівель та прилеглої до них території правоохоронці евакуювали майже 800 громадян.