UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Львівській міськраді повідомили про стан постраждалих у потрійній ДТП дітей

У дітей немає важких травм.

На лікуванні у львівських лікарнях перебувають 14 постраждалих унаслідок вчорашньої ДТП на автодорозі "Київ-Чоп" - 12 дітей та два водії автобуса. Начальник управління охорони здоров'я Львівської міськради Володимир Зуб повідомив про те, що усі діти перебувають у задовільному стані, важких травм немає.

"Цієї ночі в міську дитячу клінічну лікарню госпіталізували 12 дітей, віком від 10 до 14 років, які постраждали під час ДТП. Стан усіх дітей - задовільний, важких травм і загрози життю немає. Також у клінічну лікарню швидкої медичної допомоги госпіталізували обидвох водіїв автобуса. Одного із них прооперували з приводу травм грудної клітки й обох нижніх кінцівок. Його стан - ближчий до важкого, стабільний, загрози життю нема. Інший водій був госпіталізований із травмою стоп обох нижніх кінцівок, загрози його життю немає і, можливо, найближчим часом він буде виписаний зі стаціонару", - цитує Зуба пресслужба Львівської міськради.

Нагадаємо, що у середу ввечері у потрійну ДТП потрапив автобус із дітьми – учасниками танцювального колективу та музичної школи з міста Сновськ Чернігівської області. В автобусі перебувало 45 дітей. Унаслідок аварії загинув водій Mercedes-Benz, громадянин Німеччини.

До ЄРДР внесли відомості за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу.