UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Львівській області викрили наркоугруповання: під виглядом ветеранської громадської організації продавали амфетамін

Ділки намагалися продавати наркотик пораненим бійцям.

​Державне бюро розслідувань виявило у Львівській області наркоугруповання, які під виглядом ветеранської громадської організації намагалося продавати наркотики пораненим бійцям. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

За повідомленням правоохоронців такий бізнес організував житель Львівської області спільно з чинним та колишнім військовими. Разом вони налагодили продаж амфетаміну місцевому населенню Червонограду. За місяць ділки продавали до 7,5 тисяч доз на понад 600 тисяч гривень.

Читайте також: Під суд підуть наркоторгівці з Дніпропетровської області: продавали метамфетамін під "дахом" правоохоронця

Для прикриття вони створили ветеранську громадську організацію, в приміщенні якої зберігали та фасували психотропи. Зловмисники намагались продавати та "підсажувати" на наркотики поранених українських військовослужбовців переконуючи, що психотропи пом’якшують біль та страждання.

ДБР затримало організатора наркобізнесу разом зі спільником на спробі збуту 115 грам амфетаміну.

Ділкам повідомили про підозру в незаконному виробництві та збуті наркотичних засобів в особливо великих розмірах, вчинених організованою групою (ч. 3 ст. 307 КК України). Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадуємо, Служба безпеки України припинила діяльність міжнародного каналу контрабанди важких наркотиків у Запорізькій області. Наркоторгівці налагодили гуртові поставки екстазі з однієї із європейських країн для подальшого продажу.