UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Луганську обстріляли будинок Романа Ландіка

Будинок Романа Ландіка обстріляли з автоматів Калашникова. Злочинці приїхали на "Волзі" і "Жигулях".

У Луганську стріляли в будинок екс-депутата Луганської міськради Романа Ландіка, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Луганській області.

"До чергової частини Ленінського райвідділу міліції зателефонував чоловік і повідомив про те, що на вулиці, на якій знаходиться будинок Романа Ландіка, чутна стрілянина. Працівники слідчо-оперативної групи, які виїхали на місце події, встановили, що близько восьмої години ранку невідомі на автомобілях ГАЗ - 31 "Волга" і ВАЗ - 2109 (без номерних знаків) під'їхали до будинку і відкрили стрілянину в бік будинку. Потім вони поїхали з місця події", - розповіли в міліції.

У повідомленні наголошується, що на території приватного житлового будинку, на поверхні приміщення охорони є сліди кульових отворів. З місця події вилучено 63 гільзи та один патрон калібру 5,45 мм. Постраждалих немає.

Як повідомлялося, в липні 2011 року в луганському ресторані "Баккара" Роман Ландік жорстоко побив Марію Коршунову. Відеозапис інциденту викликала величезний суспільний резонанс у країні, і проти Ландіка порушили кримінальну справу за статтею "хуліганство".

У січні 2012 року суд засудив Ландіка до 3 років позбавлення волі з відстрочкою на 2 роки. Його звільнили з-під варти в залі суду. !zn

Читайте також:

Суд закрив справу за обвинуваченням моделі Коршунової в побитті Ландіка

Вищий спецсуд залишив у силі вирок Ландику - умовний термін

Родина Ландіків зажадало від Марії Коршунової повернути гроші