UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Луганську невідомі бойовики у масках викрали директора школи

Жінку під загрозою застосування зброї відвезли в невідомому напрямку.

У Луганську невідомі бойовики в масках викрали директора школи. Про це повідомила прес-служба МВС у Луганській області.

"Щойно до чергової частини надійшло повідомлення про те, що четверо озброєних людей в масках, у камуфляжному одязі, приїхали до СШ №42. Застосовуючи насильство, під загрозою застосування зброї, вивели директора школи - Шевченко Олександру Віталіївну, 1958 року народження з будівлі, посадили в машину і відвезли у невідомому напрямку", - сказано в повідомленні.

"На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Вживають заходів щодо встановлення місцезнаходження потерпілої", - розповіли в міліції.

Нагадаємо, сьогодні самопроголошений "народний губернатор" віртуальної "Луганської народної республіки" Валерій Болотов офіційно виїхав до Російської Федерації. Як повідомив помічник голови Державної прикордонної служби України Сергій Астахов, Болотов не втік, а офіційно виїхав через пункт пропуску "Довжанський" як громадянин України. Як роз'яснили у Держприкордонслужбі, жодних доручень щодо Болотова з боку правоохоронних органів України не було. "Не було жодної заборони на виїзд за кордон", - заявив Астахов.

В.о. президента України Олександр Турчинов доручив Генпрокуратурі, СБУ та МВС до 17:00 пояснити причини, через які самопроголошений губернатор Луганської області Валерій Болотов зміг покинути Україну. !zn

Читайте також:

Держприкордонслужба відпустила в Росію луганського "народного губернатора" Болотова

Луганські сепаратисти повідомили про поранення свого "народного губернатора"