UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Лубнах чоловік кинув гранату в групу людей

Троє осіб постраждали, а підозрюваний загинув.

У Лубнах Полтавської області одна людина загинула та ще троє отримали травми внаслідок вибуху гранати в місті у неділю ввечері, 8 вересня, повідомило Головне управління Національної поліції в Полтавській області.

Близько 23-ї години до поліції зателефонували медики – поруч із супермаркетом стався вибух гранати, унаслідок якого травми отримали троє людей.

Слідчо-оперативна група встановила, що невідомий чоловік кинув вибухонебезпечний предмет у групу людей та втік у невідомому напрямку. Внаслідок вибуху троє людей – 42, 41 та 31 років – отримали травми. Їх госпіталізували до Лубенської лікарні інтенсивного лікування.

Згодом правоохоронці знайшли тіло 53-річного місцевого мешканця, який, імовірно, кинув гранату.

«Його тіло без ознак життя з численними пораненнями, ймовірно від вибуху вибухонебезпечного предмета, виявили неподалік місця пригоди. Для встановлення причини смерті тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу» - повідомив начальник Лубенського райвідділу поліції Євгеній Карпець.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 - Закінчений замах на вбивство двох або більше осіб Кримінального кодексу України.