UA / RU
Підтримати ZN.ua

У "ЛНР" поширюють чутки про "арабських бойовиків" у складі сил АТО — Тимчук

Бойовики ОРДЛО поширюють чергових чутки про "найманців" в силах АТО.

Серед бойовиків підрозділів "2-го АК ЛНР" і жителів прифронтових населених пунктів "ЛНР" поширюються чутки про начебто прибуття в Луганську область "арабських бойовиків", які воюють у складі сил АТО, повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Нібито в район Станиці Луганської прибув "батальйон мусульманських екстремістів", укомплектований арабами (країна походження не вказується), вже вступив в зіткнення", - написав Тимчук в Facebook.

Він також зазначив, що згідно з чутками, "мусульманських екстремістів" відрізняє крайня жорстокість по відношенню як до потрапивших в полон бойовиків, так і до мирного населення.

Бойовики ОРДЛО вже неодноразово поширювали чутки про прибуття до складу сил АТО "найманців НАТО", "чорношкірих американських спецназівців", "турецьких сірих вовків", "польських найманців", "прибалтійських найманців-снайперів".


Раніше в групі "ІС" повідомили, що серед бойовиків батальйонів "республіканської гвардії ДНР" ходять чутки про підготовку перекидання даних формувань на територію, окуповану бойовиками терористичної організації "ЛНР" для проведення акції по возз'єднанню з "ДНР" в одне "державне утворення".