UA / RU
Підтримати ZN.ua

У лікарнях Києва після понеділкової атаки залишаються понад 30 поранених

Майже третина з них у важкому стані.

У лікарнях Києва станом на п’ятницю знаходяться 35 людей, які постраждали під час російського ракетного удару по столиці у понеділок, 10 жовтня, повідомив міський голова Віталій Кличко.

«Сьогодні на лікуванні у стаціонарах медзакладів столиці перебувають 35 людей, що отримали поранення. Майже третина госпіталізованих, на жаль, і досі в стабільно тяжкому стані», - написав він.

У понеділок на місця обстрілів виїжджали 50 "швидких", які госпіталізували 43 людини. Ще 23 особи отримали допомогу амбулаторно.

«Хочу подякувати столичним медикам, які працюють в посиленому режимі від початку широкомасштабного вторгнення, і продовжують рятувати життя та здоров’я мешканців нашого міста», - додав мер.

Читайте також: Данілов розповів, скільки ракет залишилося у Росії

Нагадаємо, внаслідок масованого російського ракетного удару по українських містах 10 жовтня в різних містах загинули 23 людини, ще сотня отримали поранення. Зокрема в столиці сім людей загинули та 49 отримали поранення.

У РФ фактично підтвердили, що їх "військові" цілі - мирні люди, позаяк заявили, що влучили усюди, куди планували.

Президент України Володимир Зеленський констатував, що ракетний терор був націлений проти цивільного населення та критичної інфраструктури