UA / RU
Підтримати ZN.ua

У лікарні помер боєць ЗСУ, поранений під час обстрілу біля Троїцького

Ще один український військовий був поранений внаслідок підриву на ворожій розтяжці на Донеччині, повідомив Олександр Мотузяник.

У лікарні помер український військовослужбовець, який отримав поранення в п'ятницю, 1 грудня, внаслідок ворожого обстрілу позицій ВСУ біля селища Троїцьке Луганської області, повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу в Києві.

"Вчора внаслідок ворожого обстрілу біля Троїцького один захисник України отримав важке поранення. Його оперативно евакуювали, але, на жаль, від отриманих травм військовослужбовець помер у лікарні Попасної", - розповів Мотузяник.

Він також зазначив, що в районі селища Верхньоторецьке Донецької області внаслідок підриву на ворожій розтяжці був поранений ще один український військовий.

"Він був доставлений у військово-мобільний госпіталь, де йому зараз надається вся необхідна медична допомога", - повідомив речник Міноборони.

Вранці в суботу, 2 грудня, у прес-центрі штабу АТО повідомили про те, що бойовики за минулу добу 26 разів порушували режим припинення вогню, внаслідок чого один український військовослужбовець отримав поранення.