UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Криму пропала кримськотатарська дівчина

16-річна Ельвіна Разакова носить хустку і довгу мусульманський одяг. За останній місяць в Криму вже пропали кілька кримських татар.

У анексованому Росією Криму, у Сімферополі зникла 16-річна Ельвіна Разакова. Вона пішла з дому вранці в середу, 13 січня, на навчання і до цього часу її місцезнаходження невідомо.

Цю інформацію "Крим.Реалії" підтвердив батько дівчини Абдульазіз Разаков.

Він повідомив, що самостійні пошуки не дали результатів, тому вранці 14 січня звернувся в поліцію для надання допомоги в розшуку своєї дочки.

Рідні повідомляють, що зв'язку мобільним телефоном з Эльвиной немає, вона перестала відповідати на дзвінки з ранку середи.

Також повідомляється, що дівчина носить хустку і довгу мусульманський одяг.

Минулого тижня в Криму без вісті пропав чоловік Ернест Аблязимов, а в грудні 2015 року в Керчі – ще двоє чоловіків: Руслан Ганієв і його друг Арлен Терехов.

Після анексії Криму на півострові безслідно зникли кілька кримських татар: Сейран Зинединов (пропав 30 травня 2014 року), Іслям Джеппаров і Джавдет Іслямов (пропали 27 вересня 2014 року), Ескендер Апселямов (пропав 3 жовтня 2014 року).

Слідчий комітет у Криму порушив за фактом зникнення цих низку кримінальних справ, однак про місцезнаходження зниклих людей досі нічого невідомо. Справи порушені за статтями про вбивство або викраденні.