UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Криму бланки українських паспортів потрапили в розпорядження ФСБ, Київ побоюється провокацій

За даними МЗС, незаповнені бланки українських паспортів, вилучені на території Криму, ФСБ Росії планує використовувати для підготовки провокацій у південних і східних областях України напередодні виборів президента України.

Представники Федеральної міграційної служби Російської Федерації 27-29 березня вилучили у всіх паспортних відділах МВС України в Криму незаповнені бланки паспортів громадянина України, які можуть використовуватися для провокацій на сході країни під час виборів.

Про це на брифінгу 31 березня повідомив директор Департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс, повідомляє Ліга.net.

За словами Перебийніс, бланки паспортів відправлені у Федеральну службу Російської Федерації в Москву.

"Виникає серйозна стурбованість у зв'язку з інформацією, що незаповнені бланки українських паспортів, вилучені на території Криму, ФСБ Росії планує використовувати для підготовки провокацій у південних і східних областях України напередодні виборів президента України 25 травня", - сказав він.

Перебийніс не уточнив, про яку кількість бланків йдеться, додавши, що були вилучені також бланки закордонних паспортів. "Це дуже тривожна інформація", - заявив він. !zn

Читайте також:

У в'язниці Києва з Криму переведуть більше 3 тис. ув'язнених

Російських військових перекидають в Крим на постійне місце дислокації

Кримчани збережуть громадянство України при отриманні паспорта РФ