UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві "замінували" чотири режимні об'єкти

Об'єкти розташовані в різних районах Києва.

Київські правоохоронці перевіряють інформацію про замінування чотирьох режимних об'єктів, повідомив відділ комунікації поліції Києва. Зазначено, що повідомлення про замінування трьох об'єктів надійшло на електронну пошту, ще одного – по телефону. Заклади, які перевіряють, розташовані в Дарницькому, Солом'янському, Шевченківському та Оболонському районах.

"Впродовж години до правоохоронців надійшло 4 повідомлення про те, що у столиці заміновано Бронетанковий завод, конструкторське бюро "Артилерійське озброєння", Вищу раду правосуддя та завод "Маяк". На місцях працюють поліцейські та співробітники профільних служб", - повідомили в поліції.

На місцях працюють вибухотехніки, кінологи, правоохоронці, рятувальники та лікарі. Людей із вказаних закладів евакуйовують. Місця "замінувань" огородили, приміщення та прилеглі території ретельно перевіряють.

"Вся інформація належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень територіальних управлінь поліції. Вирішується питання щодо відкриття кримінальних проваджень", - підсумували в поліції.

Минулого тижня, рятувальні служби Києва за один день отримали повідомлення про замінування чотирьох торгово-розважальних центрів, а саме SkyMall, Gulliver, "Україна" і Stereo Plaza та Майдана Незалежності.