UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві в неділю перекриють ряд вулиць і змінять маршрути громадського транспорту – КМДА

На Контрактовій площі буде концерт, а на Лівобережці - проводяться ремонтні роботи на дорозі.

У неділю, 31 липня в Києві у зв'язку з проведенням на Контрактовій площі благодійного концерту з 18:00 до 22:00 буде заборонено рух автотранспорту на ділянці від перетину з вул. Покровської до перетину з вул. Григорія Сковороди, також з 17.00 до 22.00 буде змінено маршрути руху громадського транспорту.

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, зміни торкнуться автобусних маршрутів №62, №114(R) і №115 (схема на сайті КМДА).

Автобуси маршруту №62 буде ходити в зазначений проміжок часу від Ботанічного саду до Володимирського узвозу за діючим маршрутом, далі – вул. Набережно-Хрещатицька – вулиця Спаська – вул. Волоська – вул. Сковороди – вул. Межигірська – вул. Спаська – вул. Набережно-Хрещатицька – Боричів тік – Володимирський узвіз, далі за діючим маршрутом.

Автобуси маршруту №114(R) в напрямку залізничного вокзалу Центральний будуть слідувати від вул. Милославської до вул. Набережно-Хрещатицька за діючим маршрутом, далі – Боричів тік – Володимирський узвіз (без заїзду на Контрактову площу), далі за діючим маршрутом.

Автобуси маршруту №115 будуть пущені по маршруту від залізничного вокзалу Дарниця до вул. Сковороди за діючим маршрутом, далі – вул. Межигірська – вул. Спаська – вул. Набережно-Хрещатицька, далі за діючим маршрутом.

Крім того, у неділю, 31 липня, у зв'язку з проведенням робіт по асфальтуванню вул. Амвросія Бучми з 7:00 до 21:00 буде обмежено рух автотранспорту, а з 7:00 до 20:00 будуть діяти зміни в роботі наземного громадського транспорту, а саме – автобусів маршрутів №49, №87 та №95 (схема на сайті КМДА).

Рух автобусів маршруту №49 буде організовано через вул. Березняковскую та вул. Івана Миколайчука, без заїзду на вул. Амвросія Бучми.

Рух автобусів маршруту №87 у напрямку станції метро "Лівобережна" буде організовано через вул. Павла Тичини та вул. Березняковскую, без заїзду на вул. Амвросія Бучми та вул. Івана Миколайчука.

Рух автобусів маршруту №95 у напрямку станції метро "Лівобережна" буде організовано через вул. Павла Тичини, вул. Березняковскую та вул. Івана Миколайчука, без заїзду на вул. Амвросія Бучми.