UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві та Харкові назвали час закриття метро

Про час припинення роботи метрополітену Дніпра поки нічого не відомо.

Метрополітени Києва та Харкова повідомили, коли саме метро припинить свою роботу. Однак коли відповідне рішення Кабміну виконають у Дніпрі поки невідомо.

За словами міського очільника Києва Володимира Кличка, столичне метро припинить перевезення пасажирів 17 березня о 23:00. Обмеження діятиме до 3 квітня 2020 року.

Водночас метрополітен Харкова припинить пасажирські перевезення 17 березня о 20:00. Обмеження так само триватиме до 3 квітня.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України 16 березня затвердив розпорядження про введення карантинних заходів по всій території України з 18 березня по 3 квітня.

Так, з 18 березня по 3 квітня заборонені регулярні і нерегулярні внутрішньообласні, міжміські, міжобласні та приміські пасажирські перевезення. Також не можна перевозити одночасно понад 10 пасажирів в трамваях, тролейбусах та автотранспорті. Те саме стосується автобусів, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах. Того ж дня Кабмін вирішив припинити перевезення пасажирів метрополітеном у Києві, Харкові та Дніпрі.

З 18 березня в Україні заборонено перевезення пасажирів залізничним транспортом у всіх видах внутрішніх сполучень (приміському, міському, регіональному і далекому). Заборона діятиме до прийняття окремого рішення.

Крім того, з 17 березня в Україні заборонено проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних і інших заходів, в яких бере участь більше 10 осіб.

З 17 березня заклади громадського харчування (ресторани, кафе), торгово-розважальні центри, інші установи розважальної діяльності, фітнес-центри, заклади культури повинні тимчасово припинити свою роботу.