UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві при конфлікті на автостоянці поранений співробітник СБУ

Конфлікт з невідомими кавказької зовнішності виник у представників комісії, які прибули на автостоянку зробити заміри ділянки.

У Дарницькому районі Києві на автостоянці стався конфлікт між невідомими та комісією у складі працівників Державної аудиторської служби, управління земельних ресурсів, КП "Київпарктранссервіс" і співробітника СБУ.

За інформацією поліції, в результаті інциденту, двоє чоловіків з обох сторін отримали тілесні ушкодження. "Попередньо у постраждалих забої різних частин тіла і у одного - поранення в ногу", - повідомили в поліції.

У свою чергу народний депутат з фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук повідомив, що в Дарницькому районі столиці на парковці по вул. Вишняківська, 1б поранений працівник СБУ, у зв'язку з чим у Києві введено план "Перехоплення".

"Розшукується автомобіль позашляховик Toyota або Hyundai білого кольору з чорними вставками. В автомобілі, можливо, знаходиться 4-5 чоловік кавказької зовнішності, озброєні", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомлялося, 30 квітня на народного депутата Мустафу Найєма напали троє осіб, трохи пізніше до них приєдналася ще одна. Приводом для нападу став дорожній конфлікт: політик не став пропускати позашляховик, який підрізав його в районі Бессарабського ринку. Медики діагностували в Найєма перелом щелепи і струс мозку. Депутата госпіталізували та прооперували.

У місті було оголошено план-перехоплення, і троє нападників були затримані по гарячих слідах. Двоє з них виявилися громадянами РФ, третій – громадянином України. Всі нападники – уродженці Чеченської Республіки РФ.