UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві на три дні обмежать рух транспорту

ДАІ назвала список вулиць, на яких буде обмежено рух транспорту під час проведення загальноміських заходів до дня Києва.

Під час проведення загальноміських заходів 30, 31 травня та 1 червня, присвячених дню Києва, буде обмежено рух транспорту в кількох районах столиці. Як повідомляє прес-служба ДАІ Києва, таке рішення прийнято з метою гарантування безпеки дорожнього руху і охорони громадського порядку.

Зокрема, 30 травня, під час проведення Міжнародних змагань "Race Horizon Park" з велосипедного спорту з 9:00 до 14:00 буде заборонено рух за маршрутом: пр. Голосіївський - вул. Голосіївська - пр. Науки - вул. Блакитного - Генерала Родимцева - Героїв Оборони (велоперегони по колу).

31 травня у зв'язку з проведенням Міжнародних велоперегонів на шосе з 10.00 і до закінчення заходів (орієнтовно до 12:00) планується перекриття руху на вулицях Велика Васильківська - Ковпака - Антоновича - Панаса Любченка - Велика Васильківська - Льва Толстого (розворот) - Велика Васильківська та у зворотному напрямку.

А з 8:00 до 12:00 у зв'язку з проведенням параду велосипедистів "Велодень" рух буде тимчасово заборонено за маршрутом Софіївська площа - вулиця Володимирська - Л.Толстого - Терещенківська - бул. Т.Шевченка - вулиця Володимирська - пл. Михайлівська (дитячий заїзд).

Також обмеження в русі діятиме на наступних вулицях (дорослий заїзд) Софіївська пл. - вулиця Володимирська - Льва Толстого - пл. Льва Толстого - Велика Васильківська - Бессарабська пл. - бул. Т.Шевченка - вулиця Володимирська - Михайлівська пл. - вул. Михайлівська - вул. Трьохсвятительська - Європейська пл. - Володимирський узвіз - вулиця Набережно-Хрещатицька - Набережно-Рибальська - Московський міст, парк Дружби Народів.

Окрім того, 31 травня на Оболонській набережній під час проведення концертної програми та шоу феєрверків з 12:00 буде тимчасово перекрито рух усіх видів транспорту на вулиці Прирічній. Також, у суботу з 8:00 ранку і до закінчення заходів на Михайлівській площі буде припинено рух транспорту.

У неділю, 1 червня з 9:00 до 14:00 на час проведення Міжнародних змагань з велоспорту на шосе буде перекрито рух за маршрутом: вулиця Миколи Грінченка - Кіровоградська - Червонозоряний проспект - Андрія Головка, Солом'янська та Протасів Яр.